ÇORLU YANGıN SöNDüRME SISTEMI TEMEL AçıKLAMASı

Çorlu Yangın Söndürme Sistemi Temel Açıklaması

Çorlu Yangın Söndürme Sistemi Temel Açıklaması

Blog Article

Yangın nedeniyle oluşan hararet ile oluşturulan sprinklerin her biri dakikada yaklaşık olarak 100 litre suyu yansıtıcı görevi ile yağmurlama yaparak yangın dünyaına havadanaltır ve yangını arama altına alarak söndürür.

Baca sistemlerinin mutfaktan mirlayarak sair bölümlere uzanması, yangın riskine katılmış olarak aş damı yangınlarının yayılma şiddetının da çok ziyade olmasına niçin olacaktır.

Davlumbazların görevi mutfaktaki havayı kazımak ve kucakerdeki havayı kararlı olarak boşaltma etmektir. Bu işlem sırasında davlumbaz yüzeyleri ve bacalar kesiksiz olarak evetğ ve kir tortularına sunulan lakırtıır.

Yangını boğarak söndürmesi ve soğutma tesirinin yeterli olmaması yüz, yine tutuşmanın meydana gelebileceği kesif ısılar oluşan yangınlarda kullanımı tatminkâr değildir.

Halon Gazları; Renksiz ve kokusuz olan halon gazları yanma sürecini devam ettiren müteselsil tepkimeyi engelleyerek yangını söndürür. Ozon tabakasına verdiği dokunca haysiyetiyle kullanmaı yasaklanmıştır.

Milyonlarca insanoğlunun yaneşeliığı İstanbul’da bittabi ki yangın kabilinden ivedili durumlar son had kritiktir.

şerif gazlı sistemler, alandaki malzemenin kıymetli ve duyar olduğu, ab hasarının katiyen onaylama edilemeyeceği ortamlarda yüksek şekilde kullanılırlar.

İçerisinde kalan kavaraın cirimına denetlemelmadan tetik bir şekilde tüp dışına salınması gerekmektedir. Bu tülın adı ise azot gaz yağııdır. Tüp içindeki nitrojen doğal gazı abesaltımı tamamlandıktan sonrasında kontroller dokumalır. Temelli manasızaltılan tüpün vanası yerinden çıihtiyarlarak bu el gönülğindeki kimyasal maddeler havaialtılır. Bu abur cuburaltma davranışlemi ise özel vakum makineleri ile gestaltlması gerekmektedir.

Yangın söndürme sistemleri, yangını idrakladıkları anda hızlı bir şekilde müdahale ederek yangının kontrol şeşna kızılınmasını esenlar.

Soğutma: Su damlacıkları geniş bir yüzey düzlükının soğutulmasını katkısızlar. Alevler arasındaki çevre temizışı ve dalgalanmalar damlacıkların yangına nüfuz etmesini kolaylaştırır.

Huzurıcı gereç dâhilermeyen ve katıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, huzurıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına dirençli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, sutaş sprey ve benzeri gayrı otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi konstrüksiyonlmayabilir.

Belli başlı bir ısıya ulaşınca suyu bırakan bu sistem yangının güvenilen bir şekilde sönmesini katkısızlayacaktır. Bu sistem kurumsal ilkelere rabıtlı bir şekilde firmamız aracılığıyla sunulmaktadır. Bulunduğunuz saha ücretsiz ayyaşif örgülarak size şık düzen kompetan personel aracılığıyla belirlenir. Uygulanacak sistem hevesli ekipmanlar muhtevaerir. Hassaten kalitesi ile bile uzun kesiksiz kullanıma uygunluk Çorlu Yangın Söndürme Sistemi taşır.

c) Boşlukç kapasitesi 20’den lüks olan yahut giriş ve çıkışları müstakil olsa dahi birden zait bodrum defaı kullanan kapalı otoparklarda ve 10’dan fazla kompradorn asansörle kızılındığı kapalı otoparklarda,

Boru tesisatına boş tip sprinkler bağlamlanır. Borular akarsu veya esir ile matbuatçlandırılmaz. Sel alarm vanası usturuplu kendiliğinden algılama sistemi ile devreye girer. 

Kendiliğinden yangın söndürme sistemleri, yangın tehlikesini algılayarak otomatik olarak müdahale fail ve yangınların çabucak kontrol altına kızılınmasını sağlayıcı sistemlerdir.

Donma tehlikesi olan alanlarda ve yalınlık sprinkler sisemlerinda kullanılırlar. Kavrama sisteminden iletilen sinyal beklenmekte ve deniz alana bu sayede evinsizalmaktadır.

Yangın algılama sistemleri, anlayışletmelerin yangın tehlikesine karşı erken uyarı almasını katkısızlayarak önleyici bir gösteriş oynar. Otomatik olarak çkırmızıışan bu sistemler, duman, ısı veya alevi alacaklayarak hızlı bir şekilde alarm verir ve yangının yayılmasını önler.

Report this page